Мурлыка: ↑27 авг 2018, 08:52
Девочки, вот нашла молитвыМатушке.

Может и вам понравится в конце канона ее произносить.
Она за свое чадо, я немного подправила в скобках как можно нам делать.
Молитва к Божией Матери о детях
О Пресвятая Владычице Дево Богородице, спаси и сохрани под кровом Твоим (моих) чад (имена), всех отроков, отроковиц и младенцев, крещеных и безымянных и во чреве матери носимых. Укрой их ризою Твоего материнства, соблюди их в страхе Божием и в послушании родителям, умоли Господа моего и Сына Твоего, да дарует им полезное ко спасению их. Вручаю их Материнскому смотрению Твоему, яко Ты еси Божественный Покров рабам Твоим.
Матерь Божия, введи меня во образ Твоего небеснаго материнства. Уврачуй душевные и телесные раны чад (моих) (имена), моими грехами нанесенные. Вручаю дитя мое (детей сих) всецело Господу моему Иисусу Христу и Твоему, Пречистая, небесному покровительству. Аминь.
Пресвятая Дево, Мати Господа, покажи на мне, убозем, и рабах (чадах) Божиих ( имена) древния милости Твоя: низпосли дух разума и благочестия, дух милосердия и кротости, дух чистоты и правды. Ей, Госпоже Пречистая! Милостива мне (им) буди зде и на Страшнем Суде. Ты бо еси, Госпоже, слава небесных и упование земных. Аминь.