Беременные флудилкиБеременность и роды

И благословил их Бог, говоря: плодитесь и размножайтесь...

Модератор: Иля

Василиса
Модератор
Всего сообщений: 8299
Вероисповедание: православное
Образование: высшее, имею учёную степень
Ко мне обращаться: на "ты"
 Беременные флудилки

Сообщение Василиса »

Шелест: Наташа, командуй.
Мне нетрудно :oops:
Реклама
Журавинка
Всего сообщений: 1775
Имя в крещении: Наталья
Сыновей: 1
Образование: высшее
 Беременные флудилки

Сообщение Журавинка »

Соломинка: Я с вами, если что.
Спасибо, дорогие сестрички!!!
Прошу молитв о болящем отроке Константине
Шелест
Всего сообщений: 10713
 Беременные флудилки

Сообщение Шелест »

Сестры, время и молитву пишите. :friends: :sv:
Все улеглось! Одно осталось ясно — что мир устроен грозно и прекрасно,
Что легче там, где поле и цветы.
Николай Рубцов
Журавинка
 Беременные флудилки

Сообщение Журавинка »

Шелест: Наташа, командуй.
ой, я и не знаю, что командовать-то :) :chelo:
Василиса
Модератор
 Беременные флудилки

Сообщение Василиса »

21 час по Москве?
С сегодня?
Владимирской иконе Божией Матери?
Шелест
 Беременные флудилки

Сообщение Шелест »

Я готова. Дуняша, скопируй сюда молитву, пожалуйста , если не трудно :Rose:
Николай Рубцов
Василиса
Модератор
 Беременные флудилки

Сообщение Василиса »

Владимирской? Или:
Феодоровской?
Тихвинской?
Шелест
 Беременные флудилки

Сообщение Шелест »

В Зачатьевском молятся Богородице Милостивой. Но можно и Владимирской. :chelo:
Николай Рубцов
Василиса
Модератор
 Беременные флудилки

Сообщение Василиса »

МОЛИТВА ПРЕСВЯТОЙ БОГОРОДИЦЕ ПЕРЕД ЕЯ ИКОНОЙ, ИМЕНУЕМОЙ «МИЛОСТИВАЯ»

О, Заступнице мира Мати всепетая. Со страхом, верою и любовию припадаем пред честною иконою Твоею и усердно молим Тя: не отвари лица Твоего от прибегающих к Тебе. Умоли, милостивая Мати, Сына Твоего и Бога нашего, сладчайшего Господа Иисуса Христа, да сохранит страну нашу в мире, да утвердит державу нашу в благоденствии и да избавит нас от междоусобныя брани, да укрепит нашу Православную Церковь и незыблему сохранит ю от неверия и раскола, и ересей. Не имамы бо мы иныя помощи, разве Тебе, Пречистая Дева. Ты бое си всесильная христианам заступнице пред Богом, праведный гнев Его умягчающая. Избави всех Тебе молящихся от падений греховных, от наветов злых человек, от глада, от скорбей. Даруй нам дух сокрушения, смирения сердца, чистоту помышлений, исправление согрешений наших, да вси благодарно воспевающе величия Твоя, сподобимся Небеснаго Царствия, и тамо со всеми святыми прославим пречестное и великолепое имя в Троице Единаго Бога – Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь.

А в конце?
Беременные флудилки - f8aa6cfc0302c5aa6843b9ce712b7528.jpg
Последний раз редактировалось Василиса 29 апр 2015, 20:41, всего редактировалось 1 раз.
Соломинка
Всего сообщений: 8182
Дочерей: 2
Профессия: Ландш.дизайнер, 3d-моделлер, юрист))
 Беременные флудилки

Сообщение Соломинка »

Скоропослушнице можно еще.
Пресвятой Богородице перед Ее иконой «Скоропослушница»

Тропарь, глас 4-й:

К Богородице притецем сущии в бедах, и святей иконе Ея ныне припадем, с верою зовуще из глубины души: скоро наше услыши моление, Дево, яко Скоропослушница нарекшаяся, Тебе бо ради раби Твои в нужду готовую помощницу имамы.

Кондак, глас 8-й:

В мори житейстем обуреваемии, треволнению подпадаем страстей и искушений. Подаждь убо нам, Госпоже, руку помощи, якоже Петрови Сын Твой, и ускори от бед избавити ны, да зовем Ти: радуйся, всеблагая Скоропослушнице.

Молитва:

Преблагословенная Владычице, Приснодево Богородице, Бога Слова паче всякаго слова на спасение наше рождшая, и благодать Его преизобильно паче всех приявшая, море явльшаяся Божественных дарований и чудес приснотекущая река, изливающая благость всем, с верою к Тебе прибегающим! Чудотворному Твоему образу припадающе, молимся Тебе, всещедрей Матери человеколюбиваго Владыки: удиви на нас пребогатыя милости Т воя и прошения наша, приносимая Тебе, Скоропослушнице, ускори исполнити все, еже на пользу во утешение и спасение коемуждо устрояющи. Посети, Преблагая, рабы Твоя благодатию Твоей, подаждь недугующим цельбу и совершенное здравие, обуревае мым тишину, плененным свободу, и различными образы страждущих утеши. Избави, Всемилостивая Госпоже, всяк град и страну от глада, язвы, труса, потопа, огня, меча и иныя казни временныя и вечныя, Матерним Твоим дерзновением отвращающи гнев Божий; и душевнаго разслабления, обуревания страстей и грехопадений свободи рабы Твоя, яко да непреткновенно во всяком благочестии поживше в сем веце, и в будущем вечных благ сподобимся благодатию и человеколюбием Сына Твоего и Бога, Емуже подобает всякая слава, честь и поклонение со Безначальным Его Отцем и Пресвятым Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Или вот эту...
Молитва о сохранении беременности ко Пресвятой Богородице
О, Преславная Матерь Божия, помилуй меня, рабу Твою, прииди ко мне на помощь во время моих болезней и опасностей, с которыми рождают чад все бедные дщери Евы. Вспомни, о Благословенная в женах, с какою радостью и любовию Ты шла поспешно в горнюю страну посетить сродницу Твою Елисавету во время ея беременности, и какое чудесное действие произвело благодатное посещение Твое в матери и в младенце. И по неисчерпаемому благосердию Твоему даруй и мне, униженнейшей рабе Твоей, разрешиться от бремени благополучно; даруй мне сию благодать, чтобы дитя, покоящееся теперь под моим сердцем, пришедши в чувство, с радостным взыгранием, подобно святому младенцу Иоанну, поклонялось Божественному Господу Спасителю, Который из любви к нам, грешным, не возгнушался и Сам стать младенцем. Неизглаголанная радость, которою преисполнилось девственное Твое сердце при воззрении на новорожденного Твоего Сына и Господа, да усладит скорбь, предстоящую мне среди болезней рождения. Жизнь мира, мой Спаситель, рожденный Тобою, да спасет меня от смерти, пресекающей жизнь многих матерей в час разрешения и да причтет плод чрева моего к числу избранных Божиих. Услышь, Пресвятая Царица Небесная, смиренную мольбу мою и призри на меня, бедную грешницу, оком Твоея благодати; не постыди моего упования на Твое великое милосердие и осени меня, Помощница христиан, Исцелительница болезней, да сподоблюсь и я испытать на себе, что Ты - Матерь милосердия, и да прославлю всегда Твою благодать, не отвергающую никогда молитвы бедных и избавляющую всех, призывающих Тебя во время скорби и болезни. Аминь.
Дуняша А текст какой? Такой?
Тропарь,глас 4-й:

Пришествием честныя Твоея иконы, Богоотроковице, обрадованный днесь, богохранимый град Кострома, якоже древний Израиль к кивоту завета, притекает ко изображению лица Твоего и воплотившагося от Тебе Бога нашего, да Твоим Матерним к нему предстательством присно ходатайствуеши всем под сень крова Твоего прибегающим мир и велию милость.

Кондак 1-й:

Взбранней Воеводе, Пренепорочней Деве Богородице, Заступнице нашей и Предстательств у христиан непостыдному, явлением чудныя иконы Своея радование подавшей земле Российстей и вся верныя чада Церкве просветившей, благодарение усердно приносим Ти, Богородице, и припадающе пречудному образу Твоему, умильно глаголем. Спаси, Госпоже, и помилуй рабы Твоя, зовущия: Радуйся, Матерь Божия, Предстательнице и Заступнице наша усердная.

Молитва:

К кому воззову, Владычице, к кому прибегну в печали моей; к кому принесу слезы и воздыхания моя, аще не к Тебе, Царице Небеси и земли: к то исторгнет мя от тины грехов и беззаконий, аще не Ты, о Мати Живота, Заступнице и Прибежище рода человеческаго. Услыши стенание мое, утеши мя и помилуй в горести моей, защити в бедах и напастях, избави от озлоблений и скорбей, и всяких недугов, и болезней, от враг видимых и невидимых, умири вражду стужаю щих мне, да избавлен буду от клеветы и злобы человеческия; такожде от своея ми плоти гнусных обычаев свободи мя. Укрый мя под сению милости Твоея, да обрящу покой и радость и от грехов очищение. Твоему Матернему заступлению себе вручаю; буди мне Мати и надеждо, покров, и помощь, и заступление, радость и утешение, и скорая во всем Помощнице. О, чудная Владычице! Всяк притекает к Тебе, без Твоея всесильныя помощи не отходит; сего ради и аз недостойный к Тебе прибегаю, да избавлен буду от внезапныя и лютыя смерти, скрежета зубнаго и вечнаго мучения. Небесное же Царствие получити сподоблюся и Тебе во умилении сердца реку: Радуйся, Мати Божия, Предстательница и Заступница наша усердная, во веки веков. Аминь.
Мы не умещаемся в прокрустово ложе современной жизни, а если ее мерки нам в самый раз – значит мы не настоящие христиане... Иеромонах Серафим Роуз
Шелест
 Беременные флудилки

Сообщение Шелест »

Соломинка: Молитва о сохранении беременности ко Пресвятой Богородице
:Rose:
Николай Рубцов
Василиса
Модератор
 Беременные флудилки

Сообщение Василиса »

Соломинка: Молитва о сохранении беременности ко Пресвятой Богородице
добро! :friends:

Отправлено спустя 2 минуты 5 секунд:
Девочки, исправим сразу про Наташу? :oops:
Шелест
 Беременные флудилки

Сообщение Шелест »

А вот вторая молитва к иконе "Милостивая" (на всякий случай)
Молитва Пресвятой Богородице перед Ея иконой, именуемой «Милостивая»
О Пресвятая и преблагословенная Мати Господа, Бога и Спаса нашего Иисуса Христа, Милостивая Богородице и Приснодево Марие! Припадая к святей и чудотворней иконе Твоей, смиренно молимся Тебе, Благой и Милосердой Заступнице нашей: вонми гласу грешных молений наших, не презри воздыханий от души, виждь скорби и беды нас обышедшия, и яко любвеобильная воистину Мати потщися на помощь нам безпомощным, унылым, во многия и тяжкия грехи впадшим и присно прогневляющим Господа и Создателя нашего, Егоже умоли, Предстательнице наша, да не погубит нас со беззаконими нашими, но явит нам человеколюбную Свою милость. Испроси нам, Владычице, у благости Его, телесное здравие и душевное спасение, благочестное и мирное житие, земли плодоносие, воздуха благорастворение, дожди благовременны и благословение свыше на вся благая дела и начинания наша, и якоже древле призрела еси милостиво на смиренное славословие послушника Афонскаго, воспевавшаго Ти песнь хвалебную пред Пречистою иконою Твоею, и послала еси к нему Архангела Гавриила научити его пети песнь небесную, еюже славословят Тя ангели горе, сице приими благоутробно и наше ныне усердно приносимое Тебе молитвословие, и принеси е Сыну Твоему и Богу, да милостив будет Он нам грешным, и пробавит милость Свою всем чтущим Тя и с верою покланяющимся Святому Образу Твоему. О Царице Всемилостивая, Мати Божия Всеблагая, простри к Нему Богоносныя Твои руце, имиже Его, яко младенца носила еси, и умоли Его вся ны спасти и избавити погибели вечныя. Яви нам, Владычице, Твоя щедроты: болящия исцели, скорбящия утеши, бедствующим помози: благопоспеши всем нам носити иго Христово в терпении и смирении, сподоби нас благочестно житие сие земное скончати, христианскую непостыдную кончину получити, и Небесное Царствие унаследити, Матерним ходатайством Твоим к рождшемуся от Тебе Христу Богу нашему, Емуже со Безначальным Его Отцем и Пресвятым Духом, подобает всякая слава, честь и поклонение, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.
Николай Рубцов
Василиса
Модератор
 Беременные флудилки

Сообщение Василиса »

На какой молитве остановимся?
Шелест
 Беременные флудилки

Сообщение Шелест »

Соломинка: О, Преславная Матерь Божия, помилуй рабу Твою Наталию, прииди к ней на помощь во время болезней и опасностей, с которыми рождают чад все бедные дщери Евы. Вспомни, о Благословенная в женах, с какою радостью и любовию Ты шла поспешно в горнюю страну посетить сродницу Твою Елисавету во время ея беременности, и какое чудесное действие произвело благодатное посещение Твое в матери и в младенце. И по неисчерпаемому благосердию Твоему даруй и ей, униженнейшей рабе Твоей Наталие, разрешиться от бремени благополучно; даруй ей сию благодать, чтобы дитя, покоящееся теперь под сердцем ея, пришедши в чувство, с радостным взыгранием, подобно святому младенцу Иоанну, поклонялось Божественному Господу Спасителю, Который из любви к нам, грешным, не возгнушался и Сам стать младенцем. Неизглаголанная радость, которою преисполнилось девственное Твое сердце при воззрении на новорожденного Твоего Сына и Господа, да усладит скорбь, предстоящую ей среди болезней рождения. Жизнь мира, наш Спаситель, рожденный Тобою, да спасет нас от смерти, пресекающей жизнь многих матерей в час разрешения и да причтет плод чрева рабы Твоей Наталии к числу избранных Божиих. Услышь, Пресвятая Царица Небесная, смиренную мольбу ея и призри на бедную грешницу, оком Твоея благодати; не постыди ея упования на Твое великое милосердие и осени ея, Помощница христиан, Исцелительница болезней, да сподобится и она испытать на себе, что Ты - Матерь милосердия, и да прославим всегда Твою благодать, не отвергающую никогда молитвы бедных и избавляющую всех, призывающих Тебя во время скорби и болезни. Аминь.
Отправлено спустя 32 секунды:
подойдет? :)
Николай Рубцов
Василиса
Модератор
 Беременные флудилки

Сообщение Василиса »

Шелест, красивая молитва, спасибо, Ириша! :chelo: :Rose:
Соломинка
Всего сообщений: 8182
Дочерей: 2
Профессия: Ландш.дизайнер, 3d-моделлер, юрист))
 Беременные флудилки

Сообщение Соломинка »

Шелест, :chelo:
Мы не умещаемся в прокрустово ложе современной жизни, а если ее мерки нам в самый раз – значит мы не настоящие христиане... Иеромонах Серафим Роуз
Шелест
 Беременные флудилки

Сообщение Шелест »

Это Наташа нашла. :Rose: осталось 5 минут. Я пошла. Господь посреди нас. :chelo:
Николай Рубцов
Журавинка
 Беременные флудилки

Сообщение Журавинка »

Девочки, спасибо вам огромное. Давайте только не одно имя! Кто у нас ещё есть? Давайте впишем все имена?
Зарянка
Победитель литературного конкурса эссе
Всего сообщений: 2336
Сыновей: 0
Дочерей: 0
Образование: начальное
 Беременные флудилки

Сообщение Зарянка »

Журавинка, Наташенька,у меня не получится молиться в определённое время,но я буду мысленно,как вспомню, всегда молиться о тебе и твоих малышах!.. :sv:

Держись!Пусть всё будет хорошо... :friends:
Ответить Пред. темаСлед. тема